Zařízení & příslušenství
京酱肉丝
Příprava 10min.
Celkový 45min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝300 克
-
生抽 (约1茶匙)5 克
-
老抽 (约1茶匙)5 克
-
料酒10 克
-
淀粉 (约1茶匙)5 克
-
京葱 只取葱白200 克
-
油40 克
-
甜面酱50 克
-
糖15 克
-
水40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
591.5 mg
Protein
21.8 g
Kalorie
1428.3 kJ /
341.7 kcal
Tuk
21.5 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:秋天的成熟
10 recepty/-ů
Čína
Čína