Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farina
- 30 g di fecola di patate
- 150 g di zucchero
- 2 tuorli
- 130 g di burro
- 1 pizzico di sale
- ¼ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 2 albumi
- burro q.b.
- 2 pere Abate
- 150 g di cioccolato fondente
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di liquore all'arancia
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1980 kJ / 473 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Crostata meringata all'arancia
30min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min
Crostata al cioccolato
1 godz. 50 min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1j
Crostata mele e cannella
1h 20min
Torta di mele e nocciole
1j
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min
Torta Susanna
2 godz. 40 min
Torta sbrisolona
55min