Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 150 g di biscotti savoiardi, senza glutine
- 50 g di burro, a pezzi
Crema
- 50 g di latte
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 50 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
Copertura
- 150 g di confettura di mirtilli neri
- 1 foglio di gelatina (5 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- fragole a fettine, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1238 kJ / 296 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pasta frolla (senza glutine)
2u. 45min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Crêpes (senza glutine)
50min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Besciamella (senza glutine)
15min
Torta al cioccolato (senza glutine e senza uova)
45 min
Pastiera (senza glutine)
4h
Torta carote e mango (senza glutine)
2h 55min
Torta cocco e gianduia (senza glutine)
50min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min