Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 150 g di biscotti savoiardi, senza glutine
- 50 g di burro, a pezzi
Crema
- 50 g di latte
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 50 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
Copertura
- 150 g di confettura di mirtilli neri
- 1 foglio di gelatina (5 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- fragole a fettine, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1238 kJ / 296 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Choco-cheescake (senza glutine)
45 Min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min