Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1h 10min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2h 35min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2sa 50 dk
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2sa 40 dk
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min