Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g mleka
- 25 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 2 ½ łyżeczki cukru
- 560 g mąki pszennej
- 25 g ziaren słonecznika
- 3 ½ - 5 łyżeczek soli
- 20 - 30 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- woda, do gotowania obwarzanków (ok. 1,5 l)
- 1 jajko, roztrzepane z 1 łyżką wody, do posmarowania obwarzanków
-
ziarna sezamu, białego, do posypania obwarzanków
nebo mak, do posypania obwarzanków
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1040.1 kJ / 248.4 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2h 50min
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Plecione bułki z makiem
14 Std. 30 Min
Włoskie grissini
2h
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30min
Rogaliki na piątkę
2h 20min
Precle
1h
Chałka
2h 20min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1h 30min
Francuska bagietka
3 Std. 50 Min
Bajgle z makiem
1 Std. 25 Min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50min