Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy i miski
- 175 g mleka, w temp. pokojowej
- 80 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 2 jajka (1 jajko, roztrzepane, do posmarowania baranka)
- 430 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ¼ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 11514 kJ / 2750 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 436 g
- Tuk
- 85 g
- Nasycený tuk
- 50 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 832 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Domek z piernika
5h 30min
Ciasteczka z wróżbą
1h 20 min
Baranek wielkanocny
1h 30min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1h 50 min
Ciasteczka-jajeczka
3h
Bombki z piernika
3h 25 min.
Pierniczki-witrażyki
2h 10min
Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)
2 Std. 45 Min
Chlebki do żurku
2u. 40min
Krwawe paluchy wiedźmy
4 Std. 10 Min
Amerykańskie pączki "donuts"
2 Std. 45 Min
Gwiazda drożdżowa z makiem
1h 35 min