Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 60 g miodu
- 500 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 90 g masła, pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 440.7 kJ / 105.3 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 5.4 mg
Alternativní recepty
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 Std.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Biszkopt kakaowy
4h
Biszkopt
1h 50 min
Masa maślana
5 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 Min
Mus czekoladowy
3 Std. 20 Min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 Std. 15 Min
Ganasz czekoladowy
20 min
Glasaż kakaowy
35min
Ciasto czekoladowe z orzeszkami ziemnymi
6h