Zařízení & příslušenství
荷叶粉蒸肉
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
6 人份
Suroviny
-
米120 克
-
五花肉 切厚片,5毫米500 克
-
酱油20 克
-
料酒10 克
-
糖10 克
-
玫瑰腐乳20 克
-
甜面酱15 克
-
豆瓣酱15 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
姜 切片10 克
-
干荷叶 温水浸泡15分钟,裁剪成50×50厘米。3 张
-
水1300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.3 g
Kalorie
1667.5 kJ /
398.3 kcal
Tuk
30.4 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
19.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína