炒杂菌

炒杂菌

4.5 10 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 新鲜小米椒
    5 克
  • 蒜头
    5 克
  • 新鲜羊肚菌 一切二
    100 克
  • 综合菌菇 选择鸡枞菌,切小朵
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 切片
    100 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 397.8 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 378.5 kJ / 90.5 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 6.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...