Zařízení & příslušenství
炒杂菌
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
新鲜小米椒5 克
-
蒜头5 克
-
新鲜羊肚菌 一切二100 克
-
综合菌菇 选择鸡枞菌,切小朵100 克
-
新鲜牛肝菌 切片100 克
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
397.8 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
6.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepty/-ů
Čína
Čína