墨西哥牛肉卷饼

墨西哥牛肉卷饼

4.4 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 40min.
7 人份

Suroviny

  • 番茄 去皮去芯,切条
    2 个
  • 芝麻菜 去叶子洗净,沥干
    80 克
  • 牛油果 去皮切片
    2 颗
  • 橄榄油
    70 克
  • 蒜头 切片
    1 颗
  • 牛小排 切1.5*5厘米条状
    360 克
  • 2 小撮
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 墨西哥卷饼皮
    7 张
  • 美乃滋
    适量
  • 橄榄油 煎制用
    适量

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 272.5 mg
Protein 10.4 g
Kalorie 939 kJ / 224.4 kcal
Tuk 15.3 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 11.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...