Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki (patrz wariant)
- 120 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- mąka pszenna, do oprószenia
- 1 łyżka wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 192.4 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 31.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Tarta z serem pleśniowym
1 godz. 35 min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Przekąska z oscypkiem
2 Std. 20 Min
Aromatyczne bułeczki zakochanych
2 Std. 10 Min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Muffinki z tuńczykiem
50 Min
Wytrawne ciasteczka parmezanowe
1h 25min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55 Min
Placek nadziewany mozzarellą
1h 5min
Ciasteczka czosnkowe
50 Min