Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3300 克 水
- 500 - 600 克 带皮五花肉 ,一整块,不带骨
- 20 克 姜 ,切片
- 2 汤匙 老抽
- 油炸油 ,适量,能没过五花肉皮的量
- 30 克 油
- 50 克 梅干菜干 ,泡发后清洗干净,切碎碎并捏干(约120克)
- 80 克 笋 ,切丝
- 2 片 香叶
- 2 个 八角
- 3 汤匙 生抽
- 1 汤匙 米酒
- 30 克 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 汤匙 麻油
- 1 支 葱 ,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1942.2 kJ / 464 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 42.3 g
- Vláknina
- 1.8 g