芋头猪颈肉片粥

芋头猪颈肉片粥

4.7 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
1 人份

Suroviny

  • 猪颈肉 切片
    100 克
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 干香菇 泡发(泡发后约25克),切丝
    2 朵
  • 800 克
  • 洗净沥干
    60 克
  • 芋头 切丝(约0.5厘米)
    80 克
  • 依个人口味调整
    ½ - 1 茶匙
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 切葱花
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.1 g
Kalorie 2473 kJ / 591 kcal
Tuk 29.9 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 60.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...