Zařízení & příslušenství
芋头猪颈肉片粥
Příprava 10min.
Celkový 50min.
1 人份
Suroviny
-
猪颈肉 切片100 克
-
米酒½ 茶匙
-
油10 克
-
干香菇 泡发(泡发后约25克),切丝2 朵
-
水800 克
-
米 洗净沥干60 克
-
芋头 切丝(约0.5厘米)80 克
-
盐 依个人口味调整½ - 1 茶匙
-
胡椒粉2 小撮
-
葱 切葱花1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.1 g
Kalorie
2473 kJ /
591 kcal
Tuk
29.9 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
60.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一人食
16 recepty/-ů
Čína
Čína