Kompatibilní verze
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato alla mozzarella di bufala
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 500 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
Pesto al basilico
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1659 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 32.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Cheesecake al pesto genovese
9h
Daiquiri
10min
Smoothie mango e ananas
15 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Flan al salmone affumicato
45 Min