Kompatibilní verze
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato alla mozzarella di bufala
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 500 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
Pesto al basilico
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1659 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 32.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3h 30min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 godz. 30 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Caramello fango
20min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30 min
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Trittico d'autore
2 godz.
L'originale salsa barbecue
2hod. 5min
Bicchierini capresi
30 min