
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 421 kcal / 1761 kJ
- Protein
- 12.2 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veg-burger (vegan)
1hod. 10min
Intreccio d'amore
1hod. 30min
Buns integrali con burger di barbabietole
3hod. 40min
Farina di legumi (vegan)
10min
Pasta fresca (vegan)
1hod. 10min
Pasta fresca senza uova
1hod. 35min
Gnocchi di riso venere con ragù di mormora
1hod. 30min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1hod. 30min
Maionese vegana
15min
Maionese (vegan)
10min
Pasta fresca integrale all'uovo
1hod. 40min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1hod. 30min