Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 Min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Lievito madre
72h 15min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Falafel di fave e ceci
40 Min
Ravioli di cacao con frutta secca in crema di formaggi
1 Std. 30 Min
Marinatura all'ananas
20 min
Muffin di carote e semi di papavero
1 Std. 5 Min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1 Std. 10 Min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min