Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti
- 150 g di tofu a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 foglie di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- farina di semola di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Club Sandwich falafel, pomodorini, babaganoush con patate
6h
Farina di legumi (vegan)
10min
Ricotta di mandorle e anacardi
24j 40 menit
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Tiramisù Vegan
3j 20 menit
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min