Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti

Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti

4.7 32 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 20min
5 porzioni

Suroviny

  • di riso Venere integrale
    300 g
  • di acqua
    780 g
  • di nero di seppia liquido sciolto in 20 g di acqua
    2 cucchiaini
  • di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
    ½ cubetto
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    55 g
  • di farina tipo 0 per pizza
    250 g
  • di code di gambero fresche pulite
    100 g
  • di porri a rondelle
    100 g
  • di stracchino a pezzi
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 560 kcal / 2343 kJ
Protein 17.5 g
Tuk 18.5 g
Sacharidy 80.9 g
Vláknina 7.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...