Kompatibilní verze
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di riso Venere integrale
- 780 g di acqua
- 2 cucchiaini di nero di seppia liquido, sciolto in 20 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 250 g di farina tipo 0 per pizza
- 10 g di sale
- 55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di code di gambero fresche, pulite
- 100 g di porri a rondelle
- 100 g di stracchino a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 80.9 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
Alternativní recepty
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1u. 10min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Cocktail agli agrumi
40 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min.
Cheesecake salata alle fragole
2 godz.
Insalata di salmone con dressing al mango
45 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 godz. 30 min
Muffin di sfoglia con salmone e avocado
35 Min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1h
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10 min