Kompatibilní verze
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di riso Venere integrale
- 780 g di acqua
- 2 cucchiaini di nero di seppia liquido, sciolto in 20 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 10 g di sale
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina tipo 0 per pizza
- 100 g di code di gambero fresche, pulite
- 100 g di porri a rondelle
- 100 g di stracchino a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 80.9 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
Alternativní recepty
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30min
Pizza nera con crema di zucchine, gamberi e fiocchi di latte
4 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3u. 10min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 Std. 10 Min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 Std.
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3u. 10min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min