Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galantina di pollo
- 150 g di peperoni misti (es. rossi, verdi, gialli), a pezzi
- 300 g di petto di pollo senza pelle e ossa, a pezzi (3-4 cm)
- 300 g di coscia di pollo, disossata e senza pelle (circa 500 g di cosce di pollo intere), a pezzi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
-
2
cucchiaini di sale alle verdure, fatto in casa
nebo 1 cucchiaino di sale + 1 cucchiaino di erbe miste essiccate - 500 g di acqua
Salsa allo yogurt profumata all’aneto
- 10 - 15 rametti di aneto fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di yogurt naturale
- 50 g di maionese
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Dado di carne
45min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Roastbeef
55min
Gallette di mais alla paprika (senza glutine)
1h 30min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1h 15min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40min
Aperitivo al sedano
10min