Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasti
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 280 g di acqua
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 0
- 200 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di mozzarella per pizza a cubetti
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192.5 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate duchessa
1 Std.
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Agnolotti del plin
10h 30min
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Gnocco fritto
1h 5min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min