Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di nocciole sgusciate
- 50 g di latte
- 40 g di zucchero
- 2 cucchiai di caffè solubile
- 5 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 24.8 g
Alternativní recepty
Biscotti sacher
2h
Gelato al cioccolato bianco
10 Std. 20 Min
Cheesecake cioccolato e caffè
2 Std. 40 Min
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Meloncello
96 godz.
Mattonella di strüdel
20 godz.
Mousse all'amarena
45min
Semifreddo pesche e albicocche
3u. 35min
Cestini di crema al caffè
4h
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1 Std. 10 Min
Mousse al caffè (senza lattosio)
3h 20min
Cheesecake al cocco
4 godz. 30 min