Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 90 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
Crema Bimby® al pistacchio
- 200 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati, tostati
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte
- 2 uova
- 40 g di farina
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Bagna
- 100 g di zucchero
- 200 g di acqua
Terminare la preparazione
- pistacchi tritati q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2458 kJ / 587.7 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 36.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gravity cake con confetti colorati
3 Std.
Cupcake con panna montata
55 min
Victoria sponge
1h 30min
Cupcake di Pasqua
1 Std.
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1 Std.
Torta soffice al pistacchio di Bronte
1h 30min
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Profiterole bianco
3h 15 min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30 min
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min