Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 2 uova (da 60 g)
- 250 g di latte
- 110 g di yogurt bianco naturale
- 240 g di zucchero
- 100 g di semi di girasole
- 60 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 60 g di zucchero
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53.6 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1h
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30 min
Glassa al burro
10 min
Pasta di zucchero
1h 10min
Torta tripla al cioccolato
3 Std. 55 Min
Victoria sponge
1h 30min
Muffin ad alberello natalizio
1h 20 min
Cupcake con panna montata
55min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50min
Blu frosting cupcake
1h 30min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cream tart
4h