
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 10 g di lievito di birra fresco
- 100 g di latte
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di zucchero
- 1 limone biologico, solo la scorza grattugiata
- 1 arancia biologica, solo la scorza grattugiata
- 3 uova sbattute
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 15 g lievito di birra fresco
- 50 g di latte
- 20 g di Rum
- 20 g di Alchermes
- 20 g di succo di arancia spremuto fresco
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 100 g di uvetta ammollata in acqua per 10-15 minuti
Termine della preparazione
- 1 tuorlo sbattuto insieme ad un cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 337 kcal / 1410 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Torcolo di San Costanzo
5hod. 30min
Ciambella ciociara
3hod.
Panpepato
25hod. 40min
Ciaramicola
1hod.
Maritozzo romano
11hod.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambellone alla frutta secca
55min
Ciambelline al vino rosso
1hod.