Zařízení & příslušenství
Smoked Trout Dip
Příprava 15min.
Celkový 15min.
10 portions
Suroviny
-
lime thin peel only, no pith, plus 2 tbsp lime juice1
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
jalapeño pepper (volitelně)¼
-
fresh tarragon leaves only5 sprigs
-
avocado quartered1
-
cream cheese room temperature, cut into pieces10 oz
-
sour cream10 oz
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked trout bones removed, cut into pieces10 oz
-
cucumbers sliced, to serve
-
baby carrots to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mother’s Special Day
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Tuna Tapenade
5 min
Asian dipping sauce
25 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Smoked Onion Dip
10 min
Game Day Guacamole
1 h
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 h
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 h
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min