Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
TM5 TM6

Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio

3.7 (55 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g brauner Zucker
  • 400 g Kokosmilch
  • ¼ Vanilleschote, nur das Mark
  • 7 Blatt weiße Gelatine, eingeweicht, ausgedrückt
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 250 g Erdbeeren, in Scheiben (2 mm)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1617 kJ / 389 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
17 g
Tuk
33 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty