Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Pilzza
1h 20min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1u. 50min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Pizza auf ligurische Art
1u. 50min
Pizza mit Ratatouille
3u.
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h