Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Pandoro
4 Std. 20 Min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Focaccia Verde
2h 20min
Cannoli (Die Sopranos)
1h 30min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 godz. 20 min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Fenchel-Focaccia
2 godz.
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min