Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 80 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 3 Eier, getrennt
- 25 g Speisestärke
- 200 g Magerquark, gut abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 710 kJ / 170 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Orangensoufflé
50 min
Pfirsichschaum
10min
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Sticky-Toffee-Pudding
1h
Limettencreme
45 min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1h 30min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2h 30 min
Quark-Rosen-Eis
12h
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4h 50 min
Beerenmousse
5h