Zařízení & příslušenství
椰青炖鸡
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
鸡腿肉 切块后汆水沥干备用500 克
-
红枣5 颗
-
猪肉 选择瘦肉,切块后汆水沥干备用50 克
-
椰子水 选择椰青汁1000 克
-
枸杞 适量
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.3 g
Kalorie
1621.2 kJ /
387.5 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
21.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína