Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della cheesecake
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 160 g di cracker integrali a pezzi
- 80 g di burro morbido a pezzi
Ripieno agli asparagi
- 1 scalogno a metà
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di asparagi bianchi a pezzi (2 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata e strizzata
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 200 g di robiola a pezzi
- 2 uova sode a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5sa 15 dk
Cheesecake cotta alle fragole
5 Std. 10 Min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Crostata con crema di zucca
1sa 40 dk
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 godz. 30 min
Lasagne al pesto di pistacchi
1sa 40 dk
Crostata di pere al cioccolato
1h 20min
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min
Cheesecake ricotta e pere
4 Std. 35 Min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min