
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta matta
- 75 g di acqua
- 35 g di olio di semi di mais
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di porri a pezzi
- 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1200 g di patate pelate e a fette sottili (2-3 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 762.2 kcal / 3191.2 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 41.1 g
- Sacharidy
- 81.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Sodík
- 899.2 mg
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2hod.
Erbazzone reggiano
2hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Pandolce genovese
1hod. 30min
Torta pasqualina
2hod. 5min
Focaccia al formaggio
55min
Torta di riso salata
2hod. 10min
Paciarella
1hod.
Focaccia alla crema di formaggi
2hod. 10min
Focaccia con la crescenza
1hod. 45min
Sgabei
3hod.
Focaccia al formaggio di Recco
1hod. 15min