Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta matta
- 75 g di acqua
- 35 g di olio di semi di mais
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di porri a pezzi
- 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1200 g di patate, pelate e a fette sottili (2-3 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3191.2 kJ / 762.2 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 81.1 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 899.2 mg
Alternativní recepty
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Sgabei
3h
Cuculli genovesi ai ceci
1 godz. 30 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Chips di mais con crema di fagioli
1 Std. 20 Min
Crespelle ai formaggi
2 godz. 30 min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Ciappe
1 godz. 35 min
Salsa ai capperi
10 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Castagnaccio
1u.
Pici all'aglione
1h 25min