Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta matta
- 75 g di acqua
- 35 g di olio di semi di mais
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di porri a pezzi
- 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1200 g di patate, pelate e a fette sottili (2-3 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3191.2 kJ / 762.2 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 81.1 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 899.2 mg
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2u.
Cocotte persi pien
1u.
Torta di pane con nocciolata
1h 10min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Paciarella
1u.
Torta di riso salata
2h 10min
Schiacciatina
2h 20 min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Panissa
45 min