Torta di patate borgotarese

Torta di patate borgotarese

4.4 24 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Pasta matta
  • 75 g di acqua
  • 35 g di olio di semi di mais
  • 35 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di porri a pezzi
  • 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1200 g di patate pelate e a fette sottili (2-3 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di panna da cucina

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 899.2 mg
Protein 17 g
Kalorie 3191.2 kJ / 762.2 kcal
Tuk 41.1 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 13.4 g
Sacharidy 81.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...