Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g atum em lata escorrido
- 200 g tomate s/ sementes cortado em cubos
- 100 g pepino cortado em cubos
- 1 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 1 fio de azeite
- Vinagre q.b.
- 400 g água
- 10 ovos
- 300 g óleo
- 25 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g mostarda
- 24 fatias de pão alentejano fatiado fino (1000 g aprox.)
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2043.8 kJ / 488.5 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 32.8 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 660.8 mg
Alternativní recepty
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10min
Wraps de vitela com tomate e molho de ervas
45 Min
Salada de camarão e pepino
20 min
Cocktail de cerveja e morango
5 min
Wrap caeser
30 min
Coxas de frango recheadas com alheira
40 Min
Deviled eggs
30 min
Salada de batata e camarão com molho cocktail
40 Min
Salada mediterrânica
25 min
Pappardelle com bacon e alho-francês
30 min
Salada de massa grega
30 min
Salada de grão com vinagreta de pimentos
5 min