Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g chalota
- 15 g cebolinho picado
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 60 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 500 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 gemas de ovo
- 6 claras de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 296 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne com beringela no forno
50 min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40min
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Rolo de espinafres e queijo
40min
Galete de tomate
45 min
Soufflé de brócolos e milho
1h
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30min
Soufflé de atum
1h 15min
Miniquiches de alho-francês
1h 40min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1h
Lasanha de beringela
1h 55 min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50 min