Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g su
- 1 tk tuz
-
150
g buğday
nebo kavuzlu buğday - 200 g kapya biber, küp küp doğranmış (yakl. 0.5 cm)
- 300 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (yakl. 5 cm x 1 cm)
- 50 g sızma zeytinyağı
- 2 tutam toz karabiber
- 40 g badem
- 40 g soğan
- 4 - 5 dal taze ot (örn. kişniş, maydanoz), sadece yaprakları
-
20
g şarap sirkesi
nebo 20 g balzamik sirke - 20 g limon suyu (volitelně)
- tuz, tat vermek için ekstra tuz
- toz karabiber, tat vermek için ekstra karabiber
- 60 g körpe roka
-
20
g dolmalık fıstık
nebo 20 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kısır
30 min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 Min
Kepekli Bulgur Salatası
40 min
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min
Buğday Salatası
35 Min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Žádné hodnocení
Pancar Carpaccio
20 Min
Patates Graten
1h 10min
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 godz.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min