Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g kavrulmuş tuzsuz badem
- 30 g soğan
-
30 - 35
g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
nebo 30 - 35 g zeytinyağı - 300 g kuşkonmaz, alt tarafında bulunan sert kısımları kesilmiş, soyulmuş ve doğranmış (4 cm)
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 750 g su
- 1 - 2 tutam karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 min
Hollandez sos
20 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.