Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 600 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 250 g mantar, dörde bölünmüş
- 10 g mısır nişastası
-
½
tk ev yapımı et bulyon
nebo ¼ küp et bulyon - 200 g krema
- 1 tk hardal
- 30 g su
- maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış, süslemek için
- 50 g kornişon turşu, şeritler halinde kesilmiş (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Tuzlu Karamelli Dondurma
14h
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Rozbif
5 godz. 30 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Žádné hodnocení
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Žádné hodnocení
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 Std.
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min