Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 300 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 250 g mantar, dörde bölünmüş
- 10 g mısır nişastası
-
½
tk ev yapımı et bulyon
nebo ¼ küp et bulyon - 200 g krema
- 1 tk hardal
- 30 g su
- maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış, süslemek için
- 50 g kornişon turşu, şeritler halinde kesilmiş (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min
Pancar Carpaccio
20min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Karamel Şekerlemesi
2 Std.
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Mantarlı Risotto
40min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Tavuk Bulyon
45 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min