Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Fraisier
12h 45 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Génoise au chocolat
45 Min