
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre pour le moule
- 120 g de farine tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 217 kcal / 909 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
Alternativní recepty
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3hod.
Layer cake façon tiramisu
1hod. 15min
Naked cake aux framboises
1hod. 30min
Choux à la crème et aux fraises
1hod. 15min
Ganache au chocolat
20min
Génoise
1hod. 50min
Pâte sucrée
1hod. 50min
Pâte sablée
1hod. 25min
Génoise au chocolat
45min
Fraisier
12hod. 45min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1hod. 20min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2hod. 45min