Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Fraisier
12h 45min
Crème pâtissière
15min
Génoise
1h 50 min.
Fraisier à la rhubarbe
24h
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Ganache au chocolat
20min
Tarte tropézienne
3 Std.
Génoise au chocolat
45min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min