Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème mascarpone et le montage
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 2 pincées de vanille en poudre
- 250 g de fraises, coupées en morceaux, et quelques-unes pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1458.6 kJ / 345.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Bûche aux framboises
2h 10min
Sablés à la confiture
1 Std. 40 Min
Bûche express au praliné
45min
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3 Std.
Génoise
50min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min.
Gâteau léger aux framboises
1 Std. 40 Min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40min
Génoise au chocolat
45min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min