Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème au mascarpone
- 130 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de fruits rouges frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50 min
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Gâteau meringué au citron
3h
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Feuilleté chantilly et fraise
1h 30min
Naked cake aux framboises
1h 30min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min