Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème au mascarpone
- 130 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de fruits rouges frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Feuilleté chantilly et fraise
1 Std. 30 Min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1h
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min