Zařízení & příslušenství
葱烧海参
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
油30 克
-
大葱 切5厘米段60 克
-
水15 克
-
淀粉5 克
-
姜 切丝1 片
-
冷冻海参 约6-8只,提前解冻,汆水洗净150 克
-
鸡高汤60 克
-
生抽1 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
料酒5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.5 g
Kalorie
995.7 kJ /
166.3 kcal
Tuk
10.3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína