Zařízení & příslušenství
洋葱松仁鸡
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
鸡胸肉 切丁600 克
-
酱油10 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
米酒10 克
-
松仁 再额外准备些30 克
-
洋葱 切块60 克
-
胡萝卜 切块60 克
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
干燥欧芹¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
36.152 g
Kalorie
1142 kJ /
272 kcal
Tuk
10.773 g
Vláknina
1.112 g
Sacharidy
8.188 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína