Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 1100 g d'eau
- ½ anis étoilé (2 éclats)
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 1 branche de céleri, coupée en fins bâtonnets
- 30 g de raisins secs
- 300 g de filet d'agneau
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 oignon rouge, taillé en rondelles
- 4 gousses de cardamome
- sel
- poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500 kJ / 359 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Osso-buco aux agrumes
1 godz. 20 min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 min
Papillotes de moules gingembre et coco
40 min
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1 godz. 45 min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 godz. 45 min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 min
Dorades farcies au pesto de coriandre
50 min
Tajine de daurade au citron confit
40 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35 min.