Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Confettura di fragole e Champagne
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 270 g di fragole, pulite e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di zucchero
- 100 g di Champagne
Fragole al forno
- 500 g di fragole, pulite e a metà
- 75 g di Champagne
- 10 g di zucchero
Torta
- burro q.b.
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di cremor tartaro
- 80 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di farina tipo 00
- 130 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di acqua calda (non bollente)
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 986 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Crêpes tropicali
40 Min
Torta Dobos
3 Std. 30 Min
Crema al limone
10h 20min
Éclair alla crema di limone
4h
Caffè Astoria
10min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 Std. 40 Min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Sorbetto al lime
26 Std. 50 Min
Bon bon al cioccolato bianco
4h