Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de gingembre frais
- 60 g d'abricots secs dénoyautés
- 20 g de noix de coco râpée
- 20 g de poudre d'amande
- 3 clous de girofle
- 5 g de cardamome en poudre
- 5 g de curcuma en poudre
- ½ bâton de cannelle
- 15 g de graines de pavot
- 5 g de graines de cumin
- 5 g de graines de coriandre
- 5 g de piment en poudre
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux d'1 cm
- 250 g de yaourt à la grecque
- 10 g de jus de citron
- du sel
- 800 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux d'1,5 cm environ
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2827 kJ / 680 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Biryani de dinde
8 Std. 50 Min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 Min
Poulet tikka masala
2 Std.
Curry de canard à l'ananas
30 Min
Poulet tikka masala
35 Min
Curry d'agneau du Cachemire
3 Std. 35 Min
Biryani de poulet
55min
Bœuf teriyaki et riz
1 Std. 45 Min
Poulet au gingembre et aux oignons
40 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Chicken korma
50 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 Min