Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre, type rattes du Touquet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2940 kJ / 700 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1h 45min
Stifado de bœuf
1h 30min
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Curry d'agneau
1h