Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre, type rattes du Touquet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2940 kJ / 700 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Poulet au citron, olives et boulgour
50min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Tajine de veau aux courges
2h 5min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Tajine de veau à l'orange, gingembre et menthe
1h 15min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Bœuf à l'orange
1sa 25 dk
Pastilla au poulet
1sa 10 dk