
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre type rattes du Touquet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 700 kcal / 2940 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 43 g
Alternativní recepty
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1hod. 30min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50min
Ragoût de veau printanier
1hod. 5min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1hod. 35min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1hod.
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Bœuf aux cacahuètes
25min
Poulet aux citron et amandes
1hod. 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1hod.
Tajine de poulet au citron confit
3hod.
Biryani de poulet
55min