Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre, type rattes du Touquet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2940 kJ / 700 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Tajine de poulet au citron confit
3ωρ.
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Cornes de gazelle
1h
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20 phút
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1h 30min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50 Min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min