Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g de miel
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g d'épaule d'agneau (avec ou sans os), coupée en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 400 g d'eau
- 2 pincées de safran en filaments
- 1 c. à soupe bombée de cumin en poudre
- 1 c. à soupe de coriandre fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de veau aux courges
2 godz. 5 min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 godz. 20 min
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Tajine de veau aux amandes
1 godz. 15 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Tajine de daurade au citron confit
40min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 godz.
Couscous de veau
1h 25min
Sauté de veau aux olives
1 godz.