Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g batata pequena p/ assar, c/ casca
- 100 g sal grosso
- 100 g água
- 1 polvo cortado em pedaços grandes (1000 g aprox.)
- 80 g cebola
- 6 dentes de alho
- 20 g coentros
- 200 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2629.5 kJ / 628.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 36.1 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 6994.2 mg
Alternativní recepty
Arroz de lulas
1 Std.
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Bacalhau à Brás
25 Min
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Massada de peixe
55 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Moelas
7h
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Feijoada de polvo
1 Std. 30 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 Std. 10 Min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 Std. 40 Min