Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Birne, hart, geviertelt
- 1 Schalotte
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Honig
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 30 g Apfelsaft
- 40 g Rapsöl
- 50 g Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10min
Grünkohl-Apfel-Salat
40min
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min