Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Dinkel
- 50 g Buchweizen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Besprühen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Leinsamen
- 75 g Sesam
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 50 g Haferflocken, zart
- 1 TL Salz
- 10 g Obstessig
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Sesambrot
2h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Dinkel-Möhren-Brot
1 Std. 40 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Dinkelkruste
2h 20 min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Vollwertbrot
2h 20 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30 min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 min