Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dolce al latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di latte condensato zuccherato
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4 godz. 35 min
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5h
Zuccotto gelato
12h
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Smoothie Bowl melograno e mirtilli
20min
Panna montata al frutto della passione
5min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1h
Crema mascarpone al caprino
20min
Cheesecake all'uva fragola
10 Std.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema chantilly
35min