Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dolce al latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di latte condensato zuccherato
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta panna, fragole e lamponi
2 Std. 5 Min
Pink velvet cake
7 Std. 20 Min
Gelatina di foglie di fragole
1 Std.
Freakshake gusto cassata
20 Min
Cappuccino di castagne
1 Std.
Crema alle fragole
15 Min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Frappè fragole e banana
10 Min
Panna lime e nocciole
5 Min
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Torta glassata al cioccolato al vapore
1 Std. 30 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min