Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dolce al latte
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di latte condensato zuccherato
Biscotto
- 30 g di zucchero
- 25 g di mandorle pelate
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di burro freddo a pezzi
- 1 tuorlo di uovo medio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotto ciocco-cocco
2 godz. 50 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50 min
Meringata al cioccolato
9 Std. 25 Min
Zabaione al sidro
15min
Panna montata al frutto della passione
5min
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Meringata alle fragole
2h
Semifreddo al tè verde
5h
Crostata alla banana
4 godz. 30 min
Budino uova e latte al caramello
1h 30min
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30min
Crema mascarpone al limone senza uova
10min