Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole

Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole

4.1 7 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 5hod. 30min
6 bicchieri

Suroviny

Crema al gianduia
  • di panna (min. 30% di grassi)
    300 g
  • di latte intero
    150 g
  • di cioccolato gianduia a pezzi
    150 g
  • di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    6 g
Biscotto
  • di zucchero
    50 g
  • di nocciole sgusciate
    40 g
  • di farina tipo 00
    15 g
  • di burro fuso
    10 g
  • albume
    1
Salsa al caramello
  • di zucchero
    100 g
  • di acqua
    1 cucchiaino
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 bicchiere

Kalorie 552 kcal / 2309 kJ
Protein 6 g
Tuk 39.1 g
Sacharidy 44.1 g
Vláknina 1.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...