Kompatibilní verze
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 39.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Torta bignè al cioccolato bianco
1 Std.
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8 godz. 20 min
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 min
Fantasmini
7 godz. 50 min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27h
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min