Kompatibilní verze
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 39.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15min
Coppette biscotto
20min
Salame di cioccolato
3h 10 min.
Panna cotta
6h 30min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4 godz. 30 min
Semifreddo nocciolato
8 Std. 20 Min
Meringata
4 godz. 30 min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45min
Sorbetto alla fragola
20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Panna cotta con salsa al caramello
6u. 20min