Kompatibilní verze
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 39.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Gelato al gianduia
10 godz. 20 min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Gelato al cioccolato
12h
Gelato alla vaniglia
12h
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 25 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Stracciatella
10 Std. 25 Min