Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole

Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole

4.1 7 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 5hod. 30min.
6 bicchieri

Suroviny

Crema al gianduia
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 150 g di latte intero
  • 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
  • 6 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
  • 50 g zucchero
  • 40 g di nocciole sgusciate
  • 15 g di farina tipo 00
  • 10 g di burro fuso
  • 1 albume
Salsa al caramello
  • 100 g zucchero
  • 1 cucchiaino di acqua
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bicchiere

Protein 6 g
Kalorie 2309 kJ / 552 kcal
Tuk 39.1 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 44.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...