
Kompatibilní verze
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema al gianduia
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 6 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Biscotto
- 50 g di zucchero
- 40 g di nocciole sgusciate
- 15 g di farina tipo 00
- 10 g di burro fuso
- 1 albume
Salsa al caramello
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 552 kcal / 2309 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 39.1 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1hod. 25min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Mousse al cioccolato
3hod. 30min
Torta bara al cioccolato
2hod. 20min
Tarte Tropezienne
3hod. 30min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3hod. 30min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2hod.
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1hod. 20min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9hod.
Chizze al Parmigiano reggiano
1hod. 20min
Biscotti shortbread bigusto
5hod.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min