Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 180 g di acqua
- 75 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 110 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta choux (senza glutine)
1u. 20min
Pasta frolla (senza glutine)
2u. 45min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pastiera (senza glutine)
4h
Crocchette (senza glutine)
5h 5min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min