Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 180 g di acqua
- 75 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 110 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 3 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Crocchette (senza glutine)
5h 5min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta choux (senza glutine)
1h 20 min
Crêpes (senza glutine)
50min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min